GALATI

Materialele publicate pe acest blog indiferent de forma lor de prezentare sunt protejate de Legea dreptului de autor si nu pot fi reproduse in niciun fel fara acordul autorului.

Alexandru D.Moruzi primar al Galaţiului 1873-1874.

„O proastă gospodărire a finanţelor strivesc popoarele mult mai mult decât sporirea cifrei contribuţiunilor.”

marți, 14 ianuarie 2014

Eşecurile şi succesurile administraţie publice locale Galaţi: parcul de role

De ţi-ar spune poarta ta
Cât de mult am dat pe ea...

 Viata Libera 11.09.2008:
Pistă de role pe Faleza Dunării
„Edilul-şef al Galaţiului, Dumitru Nicolae, a anunţat că va face o pistă de role pe malul inferior al Dunării, transmite corespondentul AMOS News. Potrivit primarului Nicolae, pista de role va fi construită după modelul de la Oradea şi Sibiu. Lucrările de amenajare vor costa în jur de două miliarde de lei vechi şi vor dura o lună jumătate. „Vreau să fac astfel de piste în fiecare parc din Galaţi. Trebuie să le creăm tinerilor gălăţeni locuri de distracţie”, a adăugat primarul Dumitru Nicolae. „
 Viata Libera 22.07.2009: 
Pistă de role pe Faleza Dunării
„Amatorii de plimbări pe role au la dispoziţie un parc de 3.346 de mp, amenajat pe Faleza Inferioară a Dunării, în apropierea punctului de trecere bac, a anunţat, miercuri, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, transmite corespondentul AMOS News (Informaţia.ro). Lucrarea, în valoare totală de 550.000 de lei, a fost executată de societatea de construcţii Izoconstruct SRL. Din fondurile respective s-a realizat o împrejmuire de 263 ml, s-au amenajat 2.584 mp de alei şi o cale de acces de 90 mp. S-au montat 21 de stâlpi de iluminat, două fântâni de apă de băut şi mai multe tipuri de echipamente destinate acestui tip de sport: două bare pentru alunecări, două obstacole pentru sărituri, două trambuline pentru sărituri, o rampă cu elemente drepte, una cu elemente oblice, o rampă dublă cu elemente curbe şi două rampe curbe cu bandă."
 
Nu este o ramă de la tablourile electorale ci tot ce a mai ramas dintr-un coş de gunoi.

Barele de la banci excelente pentru făcut focul în boscheţi. 
Se fură tot, fierul pentru fier vechi, lemnul pentru foc.

Şi gardurile dispar unul câte unul.

O fostă bancă.

De pe stâlp a disparut instalaţia de iluminat.